Contact

Hoe kunt u ons bereiken?

Mensendieckpraktijk Leiden Centrum aan de Boisotkade 2 contactgegevens

MENSENDIECKPRAKTIJK LEIDEN CENTRUM

Barbara Prud'homme van Reine
Pauline Suyl

Boisotkade 2
2311 PZ Leiden

071-514 9835
06-36591688 wij zijn ook bereikbaar via Signal of Whatsapp

info@mensendieckleidencentrum.nl

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Contact opnemen met de praktijk

Wilt u een afspraak maken of een afspraak verzetten? U kunt via verschillende kanalen contact met ons opnemen: u kunt ons bellen, sms'en, whatsappen of mailen. U kunt ook een bericht achterlaten of een vraag stellen, wij nemen op werkdagen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij behandelen op afspraak. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Krijgt u ons niet direct te spreken, spreek dan de voicemail in met vermelding van uw telefoonnummer. Wij proberen altijd binnen een werkdag terug te bellen. Wij streven ernaar u een afspraak te geven op zo kort mogelijke termijn, in ieder geval binnen een week.

071-514 9835 of

06-365 91688

U kunt een (eerste) afspraak maken via email of een vraag stellen als u nog extra informatie nodig heeft. Om een afspraak te verzetten vragen wij u hierover bij voorkeur te bellen, zodat wij direct de agenda kunnen raadplegen.

info@mensendieckleidencentrum.nl

U kunt ons ook via Whatsapp of sms bereiken voor korte vragen of voor het verzetten van een afspraak. Wij kunnen u dan spoedig antwoorden. In verband met de privacy beantwoorden wij geen persoonlijke inhoudelijke vragen via Whatsapp. U kunt ons ook via Signal bereiken.

+316365 91688

Hoe bereikt u onze praktijk?

Onze praktijk vindt u aan de Boisotkade 2 in Leiden. De Boisotkade ligt parallel aan de Witte Singel, maar aan de overkant (binnenzijde) van het water. De praktijk vindt u naast café Babbels en dicht bij het Erfgoed Leiden en Omstreken (Archiefgebouw). Op hetzelfde adres is een fysiotherapie- en manuele therapie praktijk (praktijk Boisotkade) gevestigd.

U bereikt de Boisotkade door aan het einde van de Doezastraat net voor de Witte Singel rechtsaf te slaan. Komt u vanaf het Rapenburg ga dan via de Kaiserstraat en sla linksaf.

Voor de praktijk is een invalidenparkeerplaats.

Kijk hier voor een routebeschrijving Mensendieckpraktijk Leiden Centrum via google maps.

Zoek reisinformatie naar Boisotkade 2 in Leiden via 9292.nl.

Parkeren

Rondom de praktijk zijn betaald parkeren zones. Er verschillende zones waarvoor verschillende tarieven en tijden gelden. Het centrum is zone A, maar vanaf de Witte Singel is het zone B1. In zone B2 geldt het laagste tarief: dit is bijvoorbeeld de Teldersekade of de Smederijstraat. Als u via de Rijn en Schiekade naar de Jan van Goyenkade loopt, bent u in 10-15 minuten in de praktijk (klik hier voor de looproute).

Hier vindt u een kaart met de parkeerzones in Leiden.

Wat neemt u de eerste afspraak mee?

Voor de intake is het nodig dat u een wettelijk identiteitsdocument en uw zorgverzekeringspas meeneemt en  - als u die heeft gekregen - de verwijzing. Oefentherapie Mensendieck is 'direct toegankelijk', dit betekent dat u geen verwijzing meer nodig heeft van de huisarts of de specialist. Komt u zonder verwijzing dan nemen wij eerst een korte screening af om te bepalen of u bij ons aan het goede adres bent. Bij twijfel raden wij u aan altijd eerst naar de huisarts te gaan.

Op onze veel gestelde vragen pagina kunt u mogelijk snel een antwoord vinden op uw vraag. Ook kunt u onderstaand formulier gebruiken om ons direct een vraag te stellen. Wij sturen u zo snel mogelijk een antwoord.
  Schrijfvaardigheid verbeteren

  Beter leren schrijven

  Schrijfvaardigheid gaat achteruit Kinderen gaan steeds slechter schrijven. In het AD is te lezen dat de schrijfvaardigheid …

  week van de oefentherapie houdingscheck

  Week van de oefentherapie 9-15 oktober 2017

  Doe een gratis houdingscheck Vaak spreken wij mensen die zich afvragen of zij een goede houding hebben en of zij deze kunnen …

  chronische pijnklachten nek en schouder

  Pijn begrijpen in minder dan 5 minuten

  Onbegrip Chronische pijnklachten zijn pijnklachten van het bewegingsapparaat die 3 maanden bestaan en waar geen onderliggende …