Therapeuten

Wie zijn de oefentherapeuten van Mensendieckpraktijk Leiden Centrum?

Onze therapeuten

Wij zijn Pauline Suyl en Barbara Prud'homme van Reine. Je vindt onze praktijk in het hart van Leiden, waar wij al vele jaren werkzaam zijn. In 2008 verhuisden wij van de Pieterskerkstraat naar de Boisotkade in de Praktijk Boisokade , een praktijk voor fysio- en manuele therapie. Wij zijn blij dat wij met de therapeuten van deze praktijk kunnen samenwerken en overleggen. Wij hopen zo een bijdrage te kunnen leveren in een breed paramedisch aanbod, waarin wij ons als specialisten zien in het aanleren van een nieuw houding- en bewegingspatroon, de behandeling van mensen met arbeidsgerelateerde- en spanningsgerelateerde klachten of het voorkomen van klachten. Verder hebben wij specialisaties in de behandeling van mensen met psychosomatische klachten, chronische pijn klachten en kinderen met problemen van de motoriek (kinderoefentherapie). Ook behandelen wij slaapproblemen en duizeligheidsklachten.

Wij hebben beide de opleiding tot oefentherapeut Mensendieck afgerond, zijn aangesloten bij de beroepsvereniging van oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM ) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici .

 

Praktijkruimte therapeuten Boisotkade

Onze behandelkamer in praktijk Boisotkade.

Wachtkamer therapeuten Boisotkade

De wachtkamer.

Drs. P.S. Suyl (Pauline)

Pauline Suyl is sinds 1999 werkzaam als oefentherapeut Mensendieck. Zij is in verschillende praktijken werkzaam geweest in Amsterdam en werkt sinds 2000 eveneens in Leiden.

Zij heeft veel ervaring in het werken met arbeidsgerelateerde klachten als RSI/KANS klachten, spanningsgerelateerde - en psychosomatische klachten. Zij is daarbij:

  • psychosomatisch oefentherapeut (2-jarige specialisatie HU), geregistreerd en aangesloten bij SOLK net .
  • Lid van het netwerk chronisch pijn  waarbij volgens het 'pijnprotocol' bij de aanpak van chronische pijnklachten wordt gewerkt.
  • Lid van het netwerk Slaapoefentherapie voor de aanpak van slaapproblemen.

 

Pauline Suyl oefentherapeut Mensendieck psychosomatisch oefentherapeut

B. Prud'homme van Reine (Barbara)

Barbara Prud’homme van Reine werkt sinds 1992 als oefentherapeut Mensendieck en sinds 1994 in de praktijk in Leiden.

Zij heeft veel ervaring in het behandelen van bekkenklachten, RSI/KANS klachten en van problemen in de motoriek bij kinderen. Zij is daarbij:

 

Barbara Prud'homme van Reine kinderoefentherapeut


Aangesloten bij:

Logo VvOCM beroepsvereniging

Logo KP Kwaliteitsregister Paramedici

Logo platform kinderoefentherapie
Logo psychosomatisch oefentherapeut
SOLK net logo
Oefentherapie bij slaapproblemen logo
Logo Netwerk Chronische Pijn
Schrijfvaardigheid verbeteren

Beter leren schrijven

Schrijfvaardigheid gaat achteruit Kinderen gaan steeds slechter schrijven. In het AD is te lezen dat de schrijfvaardigheid …

week van de oefentherapie houdingscheck

Week van de oefentherapie 9-15 oktober 2017

Doe een gratis houdingscheck Vaak spreken wij mensen die zich afvragen of zij een goede houding hebben en of zij deze kunnen …

chronische pijnklachten nek en schouder

Pijn begrijpen in minder dan 5 minuten

Onbegrip Chronische pijnklachten zijn pijnklachten van het bewegingsapparaat die 3 maanden bestaan en waar geen onderliggende …